Vendor/Dealer lease

Vendor Lease wordt ook wel dealer lease genoemd. Leasing is een ideaal verkoopinstrument om jouw sales (van equipment, bedrijfsauto's of bedrijfsmiddelen) te vergroten. Met Vendor/dealer Lease bied jij, als dealer of leverancier, jouw klant gelijk in het verkoopproces een passende financieringsoplossing aan. Wij maken vendor-lease; simpel, snel en specifiek. Met één aanvraag bereik je meerdere financiers bij Lease-deal.com. Leasing biedt flexibiliteit en een leaseovereenkomst geeft jouw klant de vrijheid om de nieuwste machines te verkrijgen tegen lage initiële kosten en biedt voorspelbare maandelijkse betalingen. Leasing beschermt de lessee (jouw klant) adequaat tegen het risico van veroudering, d.w.z. het risico dat activa (bedrijfsmiddel) hun nut verliezen als gevolg van snelle veranderingen in technologie. Jij kan nu digitaal lease-offertes voor hem maken of direct de aanvraag digitaal bij ons indienen tijdens jouw verkoopproces. Voor veel leveranciers is leasing al een vast onderdeel in het commerciële proces. Wij maken leasing simpel, vertrouwd en zijn onafhankelijk. Wél die deal met Lease-deal. Vraag een account aan, meer informatie over onze web-plugins en profiteer direct.

Lease-deal.com maakt het nu voor jou als leverancier of dealer nog makkelijker om jouw markt,
op een professionele manier met onze online Vendor Lease As A Service, te vergroten. Profiteer nu en word Vendor.

Voordelen van een Vendor Lease programma met Lease-deal.com

  • Verbeter de conversie uit jouw verkoopactiviteiten
  • Direct weten waar je aan toe bent door inzet van slimme AI-technologie
  • Jouw klant komt tot een snellere besluitvorming
  • Meer klantenbinding en verhoging van herhalingsaankopen
  • Versterkt de liquiditeitspositie van jouw MKB klant
  • Verlaag de investeringsdrempel van jouw klant
  • Geen investeringen in IT door gebruik van het lease-deal.com platform & plugins
  • Digitaal aanvragen versturen, ondertekenen en beheren in je eigen beveiligde portal

Lease-deal.com biedt leveranciers en dealers van bedrijfsmiddelen voor de zakelijke markt de mogelijkheid om de gehele commerciële propositie te versterken. Heb je al een 'eigen' lease portefeuille opgebouwd?

Wij kunnen jouw portefeuille overnemen en met onze Vendor Lease As A Service jou ontzorgen. Door overname van jouw portefeuille komt jouw werkkapitaal vrij en ontstaat er weer meer ruimte om te ondernemen. Hoe werkt het? Wij leggen het graag aan je uit. Neem contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.