Meer verkopen?

Full Service Financial Lease
Als leverancier/dealer wil je jouw klant ontzorgen gedurende gehele levensduur van het bedrijfsmiddel. Jouw klant wil 28% investeringsaftrek.
Full Service Financial Lease is de meest uitgebreide vorm van Financial Lease. Naast het financial lease contract kan jij, als vendor/leverancier, alle bijkomende diensten aanbieden en worden deze in één verzamelincasso betaald. Hier kan je denken aan een dealer onderhoudsplan, vervanging van onderdelen/banden, verzekeringen of andere diensten. Jij als dealer/leverancier sluit zelf de overeenkomst met jouw klant. Wij zorgen dat de abonnementsbijdrage elke maand wordt geïncasseerd en wordt uitbetaald aan jou.
Service componenten meenemen in de financial lease dat kan dus bij Lease-deal. Wij hebben de oplossing voor je.

Meer online verkopen?
Wij hebben verschillende 'plugin/API-oplossingen' om direct op jouw website de aankoopdrempel te verlagen. Jouw website bezoeker ziet direct wat de scherpe lease-prijs bij het bedrijfsmiddel is. En kan gelijk de aanvraag online bij jou of bij ons indienen. Wij houden je op de hoogte van elke stap in het aanvraag proces en sturen jouw klant direct een digitaal te ondertekenen document sturen.
Kortom: Eén aanvraag door jouw bezoeker, ons algoritme zoekt bij meerdere financiers de beste oplossing en jij verkoopt meer. Simpel en direct verkoopbevorderend.
Wij hebben een plugin of API voor alle nieuwe en/of gebruikte bedrijfsmiddel categorieën die wij aanbieden. Doe er je voordeel mee!

Wil je meer weten? Bel ons op: +31(0) 887 788 977

Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.