Over ons

Lease-deal.com is een onafhankelijk leaseplatform voor leveranciers (Vendor Lease) en MKB ondernemers (Direct Lease). Wij bieden in een online omgeving Lease As A Service waarbij leveranciers geheel zelf de leaseaanvraag voor jou als MKB ondernemer direct op een zeer gebruikersvriendelijke wijze kan regelen.

Waar staan wij voor?

Wij helpen ondernemers deals sluiten, waar dat voorheen niet lukte. Of je nu Vendor (dealer) bent, of een groeiend bedrijf runt: wij zijn jullie groene licht voor groei. Met Lease-deal sluit je meer deals en leasen groeiondernemers de volgende stap voor hun bedrijf wél.

Hoe doen wij dit?

Bij Lease-deal.com heeft zowel de leverancier als de MKB ondernemer via een portal inlog toegang tot ons platform en online aanvraag- en beheer modules. Gebruikers van ons platform hebben dan ook altijd volledig inzicht via een overzichtelijk dashboard in de lopende lease-aanvragen en reeds afgesloten leasecontracten.

  • Voor leaseaanvragen tot € 50.000,- hebben wij een strategische samenwerking met Stichting Qredits Microfinanciering Nederland.
  • Voor Leaseaanvragen vanaf € 50.000 zijn wij volledig onafhankelijk van financiers. Door onze technologie juist toe te passen kunnen wij op een zorgvuldige wijze de best passende oplossing voor jou als ondernemer realiseren.

Wie zijn wij?

Lease-deal is een gespecialiseerd Vendor Leasebedrijf dat zijn adviseurs, leveranciers, distributeurs en handelaren helpt wél die deal te doen voor hun MKB Klanten.

Door onze partnership met Topicus (topicus.nl) bouwen wij continue aan nieuwe functionaliteit van ons platform en optimaliseren de gebruikersvriendelijkheid. “Samen bouwen en Samen Groeien”. Met jou bouwen we op deze manier een lease community voor het MKB door het MKB.

Met meer dan 30 jaar (internationale) ervaring staan wij in voor optimale Vendor Lease oplossingen die wij met leveranciers creëren en de Direct Lease oplossingen voor de MKB ondernemer realiseren.

Transparant, begrijpelijk, snel en op een gebruikersvriendelijk wijze stellen wij onze oplossingen ter beschikking waarbij wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen. Wij werken dan ook met de laatste technologie op het gebeid van security en zijn volledig compliant met wet- en regelgeving. Voor meer informatie: neem contact met ons op.

Ons team

Maarten Duivesteijn
Co-founder & Directeur
Joris Nijboer
Technology Officer
Wouter Pollmann
Directeur
Art van Bruggen
Co-Founder & Advisor
Michiel Schipper
Executive