Over ons

Lease-deal.com is een state of the art onafhankelijk lease-platform voor leveranciers/dealers (Vendor Lease) en MKB ondernemers (Direct Lease). Wij zijn een technologie bedrijf welke het MKB helpt te groeien door inzet van specifieke lease-oplossingen. Wij bieden in een online omgeving (Lease As A Service) waarbinnen de leveranciers direct zelf de lease-aanvraag voor jou als MKB ondernemer op een zeer gebruikersvriendelijke wijze kan regelen. Onze slimme technologie, algoritmen, AI-oplossingen en meerdere financiers maken het mogelijk om snel een passende lease-oplossing (voor nieuw en gebruikt) in jouw verkoopproces (POS) te integreren. Hiervoor hebben we ook handige plugins voor op jouw eigen website. Wij zijn een onderdeel van het technologie bedrijf www.Topicus.nl (> 1.050 fte) en actief lid van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (Leasing Nederland). ​

Waar staan wij voor?

Wij helpen ondernemers deals sluiten, waar dat voorheen niet lukte. Of je nu Vendor (dealer) bent, of een groeiend bedrijf runt: wij zijn jullie groene licht voor groei. Met Lease-deal sluit je meer deals en leasen groeiondernemers de volgende stap voor hun bedrijf wél.

Hoe doen wij dit?

Bij Lease-deal.com heeft zowel de leverancier als de MKB ondernemer via een portal inlog toegang tot ons platform en online aanvraag- en beheer modules. Gebruikers van ons platform hebben dan ook altijd volledig inzicht via een overzichtelijk dashboard in de lopende lease-aanvragen en reeds afgesloten leasecontracten.

  • Voor lease-aanvragen voor bedrijven ouder dan 30 maanden (en bij bedrijfsauto's voor bedrijven ouder dan 12 maanden) zijn wij volledig onafhankelijk van financiers. Door onze technologie juist toe te passen kunnen wij op een zorgvuldige en zeer snelle wijze de best passende oplossing voor jou als ondernemer of leverancier realiseren. Bij ons kan je lease-aanvragen indienen vanaf € 2.500 per aanvraag.
  • Voor lease-aanvragen voor starters tot € 50.000,- hebben wij een unieke aanvullende strategische samenwerking met Stichting Qredits Microfinanciering Nederland.

Wie zijn wij?

Lease-deal is een gespecialiseerd Vendor Leasebedrijf dat zijn adviseurs, leveranciers, distributeurs en handelaren helpt wél die deal te doen voor hun MKB Klanten. Als onderdeel van software ontwikkelaar Topicus (www.topicus.nl), bouwen wij continue aan nieuwe functionaliteit van ons platform en optimaliseren de gebruikersvriendelijkheid. “Samen bouwen = Samen Groeien”. Met jou bouwen we op deze manier een lease community voor het MKB door het MKB.

Met meer dan 30 jaar (internationale) ervaring staan wij in voor optimale Vendor Lease oplossingen die wij met leveranciers creëren en de Direct Lease oplossingen voor de MKB ondernemer realiseren.

Transparant, onafhankelijk, begrijpelijk, snel en op een gebruikersvriendelijk wijze stellen wij onze oplossingen ter beschikking waarbij wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen. Wij werken dan ook met de laatste technologie op het gebied van security en zijn volledig compliant met wet- en regelgeving. Voor meer informatie: neem contact met ons op.

Ons team

Maarten Duivesteijn
Co-founder & Directeur
Edwin Groffen
Vendor Sales Manager Automotive
Wouter Pollmann
Directeur
Joris Nijboer
Technology Officer
Michiel Schipper
Executive / Directeur
Art van Bruggen
Co-Founder & Advisor
Onze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over de cookie en privacy statement.