Bedrijfsinventaris

De investeringen in bedrijfsinventaris voor de inrichting van kantoortuinen en bedrijfspanden kunnen prima met lease gefinancierd worden.

Lease-deal biedt financial lease oplossingen voor:

  • Kantoormeubilair
  • Toonbanken
  • Winkelinterieur

De bovengenoemde bedrijfsmiddelen zijn uitstekend via lease te financieren. Gemiddeld kun je inventaris tot maximaal 72 maanden leasen.

Ook zijn er diverse lease mogelijkheden voor Kassasystemen, Koffiemachines en Vendingmachines.

Ook een jong gebruikt inventaris kan door middel van een financial lease gefinancierd worden. De looptijd van de lease bij jong gebruikt is vaak afhankelijk van de staat van de inventaris stukken die je wilt leasen. Vaak is het, in overleg met jouw leverancier, mogelijk om de lease af te stemmen op jouw wensen qua looptijd en eventuele slotbetaling aan het einde van de leaseperiode.

Wil je lagere maandlasten?

Door inruil via jouw leverancier van je huidige inventaris of bedrijfsmiddelen of door een aanbetaling op de aanschaf van het nieuwe inventaris verlaag je jouw maandlasten. Hiernaast is het mogelijk om in overleg met je leverancier een slottermijn op te nemen in de lease. De slottermijn is afhankelijk van de looptijd van jouw leasecontract. Indien jouw leverancier een terugkoop garantie afgeeft op de inventaris dan kunnen wij hier een eventuele slottermijn op afstemmen.

De voordelen van Lease van bedrijfsinventaris

Als je jouw inventaris financiert via lease bereik je een uitgebalanceerde mix in de financiering van jouw bedrijf. Op deze manier houdt je jouw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die financierbaar zijn voor lease.

  • 100% van de investering via een lease financiering.
  • Bankonafhankelijkheid door spreiding van de financiers voor jouw onderneming en equipment die je nodig hebt.
  • Verruiming van de ruimte in jouw liquiditeiten en werkkapitaal.
  • Extra zekerheden als borgstellingen zijn vaak niet nodig.
  • Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst is er sprake van een vast maandbedrag.
  • Transparantie en eenvoudige budgettering van jouw bedrijfskosten.
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk.

Meer weten?

Persoonlijk contact stellen wij altijd op prijs. Heb je aanvullende vragen dan staan onze deskundige lease adviseurs voor jou klaar. Wil je dat wij jou bellen, laat dan jouw telefoonnummer achter en vul het contactformulier in.

Vele klanten in de kantorenmarkt en binnen de retail – Leveranciers of Eindgebruikers – hebben wij al op hun wensen afgestemde lease oplossingen mogen bieden.