3D Printing

Een 3D printer is een apparaat dat op basis van zogenaamde digitale bouwtekeningen een driedimensionaal object kan produceren.

3D printers worden veel toegepast binnen de rapid prototyping-industrie

Lease-deal biedt financial lease oplossingen voor:

  • 3D Printing

Bovengenoemde machine is uitstekend via lease te financieren. Een financieringsoplossing middels lease voor 3D Printing is over het algemeen maatwerk. Samen met jou en jouw klant of leverancier bekijken wij naar de best passende financial leaseconstructie.

Gezien de snelle technologische ontwikkeling van 3D Printing is binnen deze financial leaseconstructie altijd flexibiliteit een belangrijk aspect van de lease.

De looptijd van de lease bij jong gebruikte machines is vaak afhankelijk van de staat van de machine die je wilt leasen. Vaak is het, in overleg met jouw leverancier, mogelijk om de lease af te stemmen op jouw wensen qua looptijd en eventuele slotbetaling aan het einde van de leaseperiode.

Wil je lagere maandlasten?

Door inruil via jouw leverancier van je huidige machine of door een aanbetaling op de aanschaf van de nieuwe machine verlaag je jouw maandlasten. Hiernaast is het mogelijk om in overleg met je leverancier een slottermijn op te nemen in de lease. De slottermijn is afhankelijk van de looptijd van jouw leasecontract. Indien jouw leverancier een terugkoopgarantie afgeeft op de machine dan kunnen wij hier een eventuele slottermijn op afstemmen.

De voordelen van lease voor 3d printing

Als je een machine financiert via lease bereik je een uitgebalanceerde mix in de financiering van jouw bedrijf. Op deze manier houdt je jouw werkkapitaal beschikbaar voor zaken die financierbaar zijn voor lease.

  • 100% van de investering gefinancierd via een financial lease.
  • Bankonafhankelijkheid door spreiding van de financiers voor jouw onderneming en equipment die je nodig hebt.
  • Verruiming van de ruimte in jouw liquiditeiten en werkkapitaal.
  • Korte doorlooptijd van de lease-aanvraag (jouw leverancier kan het leasecontract geheel online voor jou in zijn showroom regelen via lease-deal).
  • Extra zekerheden als borgstellingen zijn vaak niet nodig.
  • Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst is er sprake van een vast maandbedrag.
  • Eenvoud en transparantie in de budgettering van jouw bedrijfskosten.
  • In sommige gevallen maximale investeringsaftrek mogelijk

Meer weten?

Persoonlijk contact stellen wij altijd op prijs. Heb je aanvullende vragen dan staan onze deskundige lease-adviseurs voor jou klaar. Wil je dat wij jou bellen, laat dan jouw telefoonnummer achter en vul het contactformulier in.

Wij bouwen samen met jou als leverancier en jouw klant als eindgebruiker specifieke kennis op waardoor wij al tot uitstekende maatwerkoplossingen gekomen zijn.